Web Analytics Made Easy - Statcounter

​برگزیدگان مرحله سوم طرح «همراهی ٢» برای دعوت به استفاده از خدمات بانکداری غیرحضوری و اپلیکیشن پرداخت صاپ بانک صادرات ایران یک میلیارد ریال جایزه گرفتند. به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، ٦٩ برگزیده مرحله سوم طرح «همراهی ٢» این بانک در فصل تابستان مشخص شد و جایزه برتر ٢٠٠ میلیون ریالی این دوره به نسیما خاکسار از مدیریت شعب استان مازندران تعلق گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرح توسعه و ترویج اپلیکیشن پرداخت بانک صادرات ایران (صاپ) با عنوان طرح «همراهی٢» صاپ در چهار دوره سه ماهه با مجموع چهار میلیارد ریال جایزه نقدی از ابتدای زمستان سال ٩٩ تا پایان پاییز سال ١٤٠٠ عملیاتی شده است و در هر دوره به ٦٩ نفر برتر یک میلیارد ریال جوایز ارزنده تعلق می‌گیرد.
بر اساس این طرح که با هدف ارائه بیش از پیش قابلیت‌های اپلیکیشن «صاپ» و سهولت استفاده کاربران از خدمات بانکداری غیرحضوری این اپلیکیشن اجرایی شده، تمامی هموطنان و مشتریان بانک صادرات ایران و سایر بانک‌های عضو شبکه شتاب می‌توانند ضمن معرفی و دعوت به عضویت دوستان و سایر کاربران برای نصب اپلیکیشن «صاپ»، امتیاز کسب کرده و با تداوم این دعوت در طول دوره‌های سه ماهه، بدون قرعه‌کشی از پنج میلیون ریال تا ٢٠٠ میلیون ریال جوایز این طرح برخوردار شوند.
با پایان یافتن مرحله سوم این طرح (اول تیر‌ماه تا پایان شهریورماه سال ١٤٠٠)، اسامی ٦٩ دارنده بیشترین امتیازات این طرح مشخص شد که بر این اساس، جایزه برتر این دوره به ارزش ٢٠٠ میلیون ریال به نسیما خاکسار از مدیریت شعب استان مازندران تعلق گرفت. مجتبی بیکی جوزم نفر دوم این طرح از استان یزد برنده ١٥٠ میلیون ریال، مریم رئیسان طزرجی نفر سوم از استان یزد برنده ٨٠ میلیون ریال، سجاد صالحی نفر چهارم از مدیریت شعب استان خراسان‌رضوی برنده ٥٠ میلیون ریال، مصطفی خراسانی جلال‌آبادی از مدیریت شعب استان کرمان و حبیب جهانی‌پور فتیده از مدیریت شعب استان گیلان هر یک برنده ٣٠ میلیون ریال شدند.
همچنین نفرات ٧ تا ١٠ این دوره هر کدام ١٥ میلیون ریال و رتبه‌های ١١ تا ٣١ هر کدام ١٠ میلیون ریال و رتبه‌های ٣٢ تا ٦٩ نیز هر یک پنج میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کردند.
کاربران می‌توانند برای مشارکت در این طرح از طریق نصب مستقیم اپلیکیشن صاپ و واردکردن کد معرف کاربر معرفی‌کننده (مروج)، ارسال پیام با محتوای لینک نصب اپلیکیشن صاپ، ارسال لینک اختصاصی کاربر معرفی کننده (مروج) برای نصب اپلیکیشن یا تکمیل اطلاعات پروفایل توسط کاربران اقدام کرده و امتیاز کسب کنند.
در این طرح، نصب اپلیکیشن و تکمیل پروفایل کاربری ١٠ امتیاز و هر معرفی و ترویج طرح از طریق نصب و عضویت در نرم‌افزار صاپ توسط کاربران جدید به شرط ورود کد معرف نیز ١٠ امتیاز برای کاربران به همراه خواهد داشت.
پاییز ١٤٠٠ یک دوره سه ماهه باقی‌مانده این طرح همچنان برای اجرا و اعطای جوایز ارزنده به مشارکت‌کنندگان برتر طرح «همراهی ٢» بانک صادرات ایران در نظر گرفته شده است.
انتخاب ٦٩ کاربر برتر این طرح به مناسبت شصت و نهمین سال فعالیت بانک صادرات ایران (در زمان آغاز طرح) صورت گرفته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات ایران بانک صادرات بانکداری صنعت بانک مدیریت شعب استان بانک صادرات ایران نصب اپلیکیشن میلیون ریال مرحله سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۴۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن

 روز گذشته آمار جدیدی از عملکرد بانک‌ها برای مشارکت در قانون جهش تولید مسکن تا پایان فروردین سال 1403 منتشر شد.

به گزارش تجارت نیوز، این آمارها نشان می‌دهد عملکرد بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن، همچنان مانند گذشته تعریف چندانی ندارد و این‌ نهادها هنوز از پرداخت وام‌های مربوط به این بخش امتناع می‌کنند.

بر این اساس از بین 26 بانک عامل، عملکرد 18 بانک در این بخش صفر بوده است. بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که تا انتهای فروردین 1403، در مجموع 657 هزار و 596 میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند.

چرا بانک وام مسکن نمی‌دهند؟

تسهیلات بخش مسکن از نرخ سود بالایی برخوردار نیست و همچنین بازپرداخت آنها نیز نسبت به باقی وام‌ها، مدت بیشتری دارد. به این ترتیب سرمایه‌ای که در قالب وام مسکن از این بانک‌ها خارج می‌شود، بازگشت کوتاه‌مدت یا حتی میان‌مدت ندارد.

این در حالی‌ست که این نهادها هم‌اکنون نیز دچار ناترازی هستند و دولت بدون آن که خود قدمی در این عرصه بردارد، مدام سقف پرداخت تسهیلات را افزایش می‌دهد یا وام تکلیفی جدیدی برای بانک‌ها تعیین می‌کند.

بنابراین بانک‌ها ترجیح می‌دهند به‌جای درگیر کردن سرمایه خود در این زمینه که آورده زیادی برای آنها ندارد، در پروژه‌هایی شراکت داشته باشند که بتواند به ناترازی آنها کمک کند.

بانک ها چقدر وام مسکن پرداخت کردند؟

عملکرد بانک مسکن در مشارکت نهضت ملی مسکن در این مقطع، 581.526 میلیارد ریال، بانک سپه 19.384 میلیارد ریال، بانک ملی 13.878 میلیارد ریال، تجارت، 11.898 میلیارد ریال، ملت 28.625 میلیارد ریال، صادرات 15 میلیارد ریال، صنعت و معدن 750 میلیارد ریال و توسعه صادرات ایران 1.520 میلیارد ریال بوده است.

عملکرد بانک‌های اقتصاد نوین، ایران‌زمین، گردشگری، مؤسسه ملل، کارآفرین، شهر، سینا، سامان، پست ایران، پاسارگاد، پارسیان، آینده، رفاه کارگران، توسعه تعاون، دی، کشاورزی، خاورمیانه و سرمایه در مشارکت نهضت ملی مسکن بر اساس آمار مذکور تقریبا صفر بوده است.

پیامدهای امتناع بانک‌ها از پرداخت وام نهضت ملی مسکن

نهضت ملی مسکن از پایه‌ای‌ترین شعارهایی بود که دولت سیزدهم با آن روی کار آمد. اما از همان ابتدا مشخص شد اجرایی شدن این پروژه با شرایط و منابع کشور همخوانی ندارد و موانع یکی پس از دیگری بر سر راه ساخت واحدها قرار گرفت.

یکی از اصلی‌ترین این موانع، امتناع بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مربوط به این بخش است. مردمی که آخرین امید آنها برای خانه‌دار شدن پروژه‌های دولتی است، اکنون از دریافت وام‌های مربوط به این بخش نیز ناتوان هستند و دولت هر روز بیش از پیش به آنها برای واریز آورده فشار وارد می‌کند.

اداره راه و شهرسازی استان تهران چند روز پیش پیامکی به متقاضیان نهضت ملی مسکن ارسال کرده است. بر اساس این پیامک، افراد باید تا 31 اردیبهشت آورده خود را به 180 میلیون تومان افزایش دهند.

پیامک قبلی وزارت راه و شهرسازی اواخر سال گذشته برای متقاضیان ارسال شده است. این در حالی‌ است که گفته‌های ابتدایی این وزارتخانه نشان می‌دهد، آورده مربوط به پروژه نهضت ملی مسکن باید در بازه‌های چهارماهه و هر بار 40 میلیون تومان واریز شود.

بنابراین در شرایطی که توان اقتصادی مردم پاسخگوی خرید و ساخت خانه نیست و هر بار مانعی جدید بر سر راه آنها برای شرکت در پروژه نهضت نهضت ملی مسکن وجود دارد، چگونه می‌توان به خانه‌دار شدن امید داشت؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن